SON DAKİKA
Hava Durumu

Bem-Bir-Sen'den Başkan Aktaş'a destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın ‘Dini ve Milli bayramlarda ulaşımın ücretsiz gerçekleştirilmesine’ yönelik konu

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2019 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2019 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bem-Bir-Sen'den Başkan Aktaş'a destek
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın ‘Dini ve Milli bayramlarda ulaşımın ücretsiz gerçekleştirilmesine’ yönelik konuşmasında konuyu aslından saptırarak Başkan Aktaş'a saldıranlara karşı Bem-Bir-Sen destek mesajı yayınladı. 
Bem-Bir-Sen'in yayınladığı açıklama şu şekilde; "Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi olağan toplantısında; ‘Dini ve Milli bayramlarda ulaşımın ücretsiz gerçekleştirilmesine’ yönelik yapılan görüşmelerde, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Alinur Aktaş’ın konuya dair yapmış olduğu konuşmasının, "kes, yapıştır" yöntemiyle bağlamından koparılarak çarpıtılıp, sosyal medya ve diğer mecralarda, algı yapılmak üzere kasıtlı olarak servis edilmesine karşı, Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanlığı olarak kamuoyuna açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayız. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş’ı itibarsızlaştırmaya yönelik başlatılan, haksız ve insafsız saldırıları şiddetle kınıyor, siyasi tercih ve mensubiyeti ne olursa olsun, insanlık onuru da hiçe sayılarak yapılan bu tarz linç girişimlerinin her daim tam karşısında ve hakikatın tarafında olacağımızı; Kamuoyuna saygıyla duyururuz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.