SON DAKİKA
Hava Durumu

BESAŞ kendi üretim rekorunu kırdı

Bursalıları kaliteli, ucuz ve güvenilir gıda ile buluşturmak amacıyla 30 yıldır ekmek üretimi yapan BESAŞ, Kurban Bayramı arifesinde 440 bin

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2012 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2012 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalıları kaliteli, ucuz ve güvenilir gıda ile buluşturmak amacıyla 30 yıldır ekmek üretimi yapan BESAŞ, Kurban Bayramı arifesinde 440 bin adet üretimi ile rekor kırdı.


Bursa'da 1982 yılından beri düzenli, ucuz, sağlıklı, kaliteli ekmek ve undan mamul her türlü yiyecek maddeleri ihtiyacını karşılamak üzere üretimi, dağıtımı ve dağıtım için gerekli üniteleri tesis eden BESAŞ, Kurban Bayramı'nda kendi üretim rekorunu kırdı. Teknolojik gelişmeleri de takip ederek, tüketici memnuniyetini en üst düzeye çıkarabilmek için çalışmalarına aralıksız devam eden BESAŞ, Kurban Bayramı arifesinde 30 yıllık hizmet süresi içindeki en yüksek üretim sayısı olan 440 bin adet ekmeğin üretimini ve sevkiyatını gerçekleştirdi. Üretim biriminde 5 bant, 3 vardiya ve 65 personelle tam kapasiteyle gerçekleştirilen üretim, 21 araçlık filo ve 15 bin adet kasa ile 800 nokta operasyonu gerçekleştirerek 450 adet satış noktasına ulaştırıldı.
Türkiye'nin en başarılı şirketlerinden biri
Aynı zamanda BESAŞ Yönetim Kurulu Başkanı da olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, altyapısını sürekli iyileştirerek, üretim kalite ve kapasitesini artıran BESAŞ'ın Türkiye'nin en başarılı belediye şirketlerinden biri olduğunu söyledi. BESAŞ'ın yıllık 100 milyona yaklaşan ekmek üretimiyle, Bursa'nın ekmek ihtiyacının yüzde 20'sini karşıladığını hatırlatan Başkan Altepe, "Bayram arifesinde halkımıza 440 bin adet ekmek üreterek rekor kıran BESAŞ yöneticilerini, personeli ve satış noktalarında hizmet veren tüm çalışanlarına halkımız adına teşekkür ederim" dedi.

Halkın verdiği değer sorumluluğumuzu artırıyor
Bursa'nın hemen her yerinde mevcut olan 450 adet BESAŞ satış noktasına günde 3 servis ile ekmek ulaştırdıklarını kaydeden BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, "Yoğun olarak çalışan araç filomuzun güvenli hizmet vermesi için yenileme çalışmaları kapsamında 5 adet aracımızı ihale ile yeniledik. Şirketimiz her yıl 5 adet araç alımını planlandı. Böylece araç filomuz sürekli olarak yenilenerek genç bir filo olma özelliğini sürdürecek. BESAŞ olarak sürekli kendimizi geliştirme ve yenileme içerisindeyiz. Bursa halkının bize vermiş olduğu değer bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor" diye konuştu.
Türkiye'de ekmek ve unlu mamuller üreten firmalar arasında; ürün ve hizmet kalitesi ile fark edilen bir firma olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediklerini ifade eden BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan da BESAŞ olarak rekabet eden değil, öncü ve yol gösteren bir anlayışla hizmet etmeye devam ettiklerini vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.