SON DAKİKA
Hava Durumu

Besaş zeytinde satacak

Marmarabirlik’i ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Atepe, zeytinciliğin geliştirilmesi ve ürün pazarlaması konusunda her t

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2013 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2013 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Marmarabirlik’i ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Atepe, zeytinciliğin geliştirilmesi ve ürün pazarlaması konusunda her türlü desteği vereceklerini söyledi. Ziyarette Marmarabirlik ürünlerinin Besaş reyonlarında satılması gündeme geldi. 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni düzenlemeyle büyükşehir sınırlarının genişlediğini, tarım alanlarının korunması ve tarımın geliştirilmesinin de görevleri arasında olduğunu belirtti. Altepe, Bursalı zeytin üreticilerinin destekleyecek projeleri olduğunu, üretimin gelişmesi kadar pazarlamasına da katkı yapacaklarını bildirdi. Altepe şunları söyledi:
“6-7 ilçemizde zeytin üretimi yapılıyor. Zeytincilik üzerine ortak projelerin geliştirilmesi, Bursa bölgesinin kalkınması ve öne çıkarılması gerekiyor. Bölge zeytin üreticimizin gelişmesi, daha fazla katma değer yaratması bizim de konumuz. Şimdiden sonra biz de varız bu işte. Üreticinin desteklenmesi, ürünün pazarlaması konusunda üzerimize düşeni yapacağız.”
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, zeytin üreticisine desteğinden ötürü ortaklar adına Altepe’ye teşekkür etti ve “Şimdiye kadar gerek büyükşehir, gerek ilçe belediyeleriyle ortak projeler üretilebilirdi. Bunu, eksikliğimiz olarak görüyorum. Üreticiyi destekleme anlamında, şehir merkezinde belediyemizin işyerlerinden birini Marmarabirlik’e kiralarsanız, tanıtım maksatlı zeytin satışı yapabiliriz. Ayrıca, konuklarınıza ve ziyaretlerinizde hediye olarak zeytin ve zeytin yağı vermeniz de tanıtım anlamında büyük katkı sağlayacaktır” dedi.
Bunun üzerine Altepe, “Üreticinin desteklenmesi konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak biz daha başka neler yapabiliriz, bu konuda birlikte çalışacağız. Üretimin kalitesinin ve tüketimin artırılması için neler yapılır bunları ortaya koyalım. Marmarabirlik ürünlerinin Besaş noktalarında satışı konusunda iş birliği imkanlarını araştıralım” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.