SON DAKİKA
Hava Durumu

BESAŞ'ın Zambiyalı konukları

BURSA’NIN EN BÜYÜK EKMEK ÜRETİM TESİSİNİ GEZEN ZAMBİYA HEYETİ, SON TEKNOLOJİ KULLANILARAK YAPILAN EKMEK ÜRETİMİNİ YAKINDAN İNCELEDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2015 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2015 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BESAŞ'ın Zambiyalı konukları
Bursa’nın en büyük ekmek üretim tesisini gezen Zambiya heyeti, son teknoloji kullanılarak yapılan ekmek üretimini yakından inceledi.
 

 

Zambiya Ankara Büyükelçisi Miriam K. Mulenga, Ataşe Simeon Manyando, Birinci Katip Cephas Sılwamba ve Karnawall Group CEO’su Dr.Denizhan Tuncer, Zambiya’da kurulması amaçlanan ekmek fabrikası için fizibilite çalışmaları kapsamında Bursa’nın en büyük ekmek üretim tesisi BESAŞ’ı ziyaret etti. BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş ile BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, Zambiyalı heyete fabrikayı gezdirerek, ekmek üretimi hakkında bilgiler verdi. BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, “BESAŞ olarak vizyonumuz doğrultusunda Türkiye’de ekmek ve unlu mamuller üreten firmalar arasında, ürün ve hizmet kalitesi ile fark edilen bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ziyaretimize gelen Zambiya heyeti ile ekmek üretimi ve unlu mamuller hakkında fikir alışverişlerimiz olacak. Ülkemiz ekonomisinin daha iyi bir duruma gelebilmesi için yurt dışına yapılacak yatırımların ivedilikle artması gerekiyor. BESAŞ olarak bizlerde çalışmalarımızla gereken gayreti göstermekten her daim mutluluk duyuyoruz” dedi.

 
25 ÇEŞİDE ÇIKARDIK
Tesis hakkında heyete bilgi veren BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, “Bursa’nın marka değeri en yüksek firmalarından biriyiz. Bursa halkının bize göstermiş olduğu bu öz güvene layık olabilmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Mevcut üretim portföyümüzü tamamen doğal olarak, francala, kepekli, ay çekirdekli, çavdarlı, tam buğday, yulaflı, tam tahıllı, ruşeymli, mısırlı, haşhaşlı, zeytinli, cevizli, rol, rol kepek, rol tuzsuz, light, patatesli, şampiyon, çikolatalı, timsah, ramazan pidesi, köy ekmeği, organik ekmek, sandviç ekmeği ve hamburger ekmeği olmak üzere toplam 25 çeşide çıkardık” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.