SON DAKİKA
Hava Durumu

BESAŞ'tan sigara bırakmaya ödüllü kampanya!

BESAŞ, PERSONELİ ARASINDA SİGARAYI BIRAKIP 3 AY BOYUNCA İÇMEDİĞİNİ BELGELEYENLERİ ÇEŞİTLİ HEDİYELERLE ÖDÜLLENDİRECEK. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BESAŞ'tan sigara bırakmaya ödüllü kampanya!
Bursa’nın en büyük ekmek üretim tesisi BESAŞ, personeli arasında sigarayı bırakıp 3 ay boyunca içmediğini belgeleyenleri çeşitli hediyelerle ödüllendirecek.
 

 

Bursalıları sağlıklı ve ekonomik gıda ile buluşturan BESAŞ, önemli bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçiriyor. Sigara içen BESAŞ personelinin sigarayı bırakmalarını teşvik etmek maksadıyla düzenlenen kampanya kapsamında sigarayı bırakıp, 1 Ocak - 31 Mart 2016 tarihleri arasında sigara içmediğini şahitlerle belgeleyip, ispatlayan personele çeşitli hediyeler verilecek. Kampanya hakkında bilgi veren BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, üzerinde önemle durulması gereken bağımlılık sorununun, herkesi yakından ilgilendirdiği belirterek, bu tarz faaliyetlerin toplumsal açıdan çok önemli olduğunu vurguladı. Bektaş, “Sigarayı bırakma kampanyasına fabrikamızdaki tüm personelimiz, düzenlenen afişlerle katılıma teşvik edildi. Katılımcıların, 01.01.2016 ile 31.03.2016 tarihleri arasında 3 ay süre ile sigara içmemeleri gerekiyor. Bu sürenin sonunda yönetimimiz tarafından belirlenen sürpriz hediyeler hak edenlere dağıtılacak. Bizim için bu kurum, toplum sağlığının korunması açısından çok önemli. İnşallah bu tarz bilgilendirmeler, eğitimler, sosyal faaliyetler gibi faydalı birçok projeye BESAŞ olarak imzalar atacağız” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.