SON DAKİKA
Hava Durumu

Beşiktaş aşkı nikah masasında

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE FANATİK ÇİFT, GELİNLİK VE DAMATLIK YERİNE NİKAH MASASINA TUTTUKLARI TAKIMLARIN FORMASINI GİYEREK OTURDU. (SALİH BAKICI/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2016 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2016 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Beşiktaş aşkı nikah masasında
İnegöl ilçesinde fanatik çift, gelinlik ve damatlık yerine nikah masasına tuttukları takımların formasını giyerek oturdu.
 

 

İnegöl farklı bir nikaha şahitlik etti. Fanatik Beşiktaşlı Uğur Yenigül ve Fatma Kılıçaslan çifti, nikah törenlerine tuttukları takımın formasını giyerek geldi. İnegöl Belediyesi Nikah Dairesi'nde kıyılan nikahta formalı çifti görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Genç çiftin nikahını Fenerbahçeli olan nikah memuru Yunus Şentürk kıyarken, nikah şahitliğini ise arkadaşları, Beşiktaş formalı Gökmen Ağbulak, Galatasaray formalı Fatih Aydın ve Fenerbahçe formalı Hüseyin Göğüş üstlendi. Aşık oldukları takımın forması ile nikah masasına oturarak bir ömür mutluluğa 'evet' diyen gençler, hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu ise 'kartal' işareti yaparak kutladılar. Nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını alan Beşiktaş taraftarı genç çift, rakip takımın formalarını giyen nikah şahidi arkadaşları ile birlikte toplu fotoğrafta kartal pozu verirken, nikah salonundan alkışlar eşliğinde ayrıldılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.