SON DAKİKA
Hava Durumu

Beşinci Kattan Düşen Kadın Kurtarılamadı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir sitenin beşinci katından düşen kadın hayatını kaybetti. Talihsiz kadının bir süredir psikolojik tedavi gö

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2013 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2013 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Beşinci Kattan Düşen Kadın Kurtarılamadı
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir sitenin beşinci katından düşen kadın hayatını kaybetti. Talihsiz kadının bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. 

Olay Orhangazi’de Camikebir Mahallesi, Yuvam apartmanında meydana geldi. Alınan bilgilere göre bir süredir psikolojik tedavi gördüğü belirlenen Aynur Polat (48), Yuvam apartmanının beşinci katındaki dairesinden yere düştü. Apartman bahçesindeki çim zemine düşen Aynur Polat ağır yaralandı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Aynur Polat, ambulansa konarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılarak burada yoğun bakıma alındı.
Vücudunda birçok kırık tespit edilen Aynur Polat, gece yarısı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Talihsiz kadının beşinci kattan nasıl düştüğü ise araştırılıyor. Olayı haber alan Aynur Polat’ın oğlu Erkut ve eşi Naci Polat ise sinir krizleri geçirdi.
Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Hayatını kaybeden Aynur Polat’ın cenazesi Cumhuriyet Savcısının ilk incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 2 çocuk annesi Aynur Polat’ın cenazesi daha sonra ailesine teslim edildi. Aynur Polat ikindi vakti Gazi Orhanbey Camiinde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.