SON DAKİKA
Hava Durumu

Bilim avcıları gençlik kampında

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin “bilim avcıları” Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı’nda gençlerle buluştu. Bilimin en eğlenceli

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2019 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bilim avcıları gençlik kampında
Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin “bilim avcıları” Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı’nda gençlerle buluştu. Bilimin en eğlenceli halini gözler önüne seren ekibin gösterileri nefes kesti. 

Uluslararası faaliyetleri ve atölye programlarıyla ailelerin ve çocukların vazgeçilmez adresi haline gelen Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin bilim avcıları ekibi Büyükşehir Belediyesi’nin Karacaali yaz kampında gençlerle buluştu. Bilim avcılarının fizikten kimyaya birçok farklı disiplinde gerçekleştirdikleri deneysel gösterileri ilgiyle izlendi.
Temel bilimler geçmişine sahip özel tiyatro eğitimi alan bilim avcıları ekibinin hedefi, bilimin vazgeçilmez denklemi deneysel gözleme dikkat çekmek. Deneyler ile bilimin en eğlenceli halini gözler önüne seren ekip, onlarca farklı temada ve geniş bir yelpazede sundukları gösterilerini renkli bir sahne performansı ile taçlandırıyor.
Bilim avcıları Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde de bilime meraklı ziyaretçilerini birbirinden renkli sürprizlerle ağırlıyor. Zaman aralığı seanslarla belirlenen gösteriler 7’den 70’e her yaştan bilim meraklısının ilgisini çekiyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.