SON DAKİKA
Hava Durumu

Bilimin kalbi Gürsu'da atıyor

Özel Asiye Coşkun Okulları’nın düzenlediği ‘Bilim ve Teknoloji Şenliği’ni gezen Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, eğitim kuruml

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2014 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2014 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bilimin kalbi Gürsu'da atıyor
Özel Asiye Coşkun Okulları’nın düzenlediği ‘Bilim ve Teknoloji Şenliği’ni gezen Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, eğitim kurumlarına her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Gürsu Belediye Meydanı’nda düzenlenen ‘Bilim ve Teknoloji Şenliği’ni gezen Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, öğrencilerin projeleri ile yakından ilgilendi. Anaokulu öğrencilerinin yaptığı deneye hayran kalan Yıldız, Bursa’nın en genç nüfusuna sahip olan Gürsu’daki eğitim kurumlarına her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Gürsu Belediyesi olarak sağlık ve eğitime önem verdiklerini belirten Yıldız, genç beyinlere önem verilmesi gerektiğini söyledi. Yıldız, “Öğrenciler yaptıkları projelerle bizi şaşırttı. Biz böyle genç beyinlere önem veriyoruz. Şu anda Bursa’nın en genç nüfusuna sahibiz. Gürsu Belediyesi olarak kendimizi şanslı hissediyorum. Belediye olarak gençlerin gelişimine katkı sağlamak için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.