SON DAKİKA
Hava Durumu

Binlerce iş adamı Bursa'da buluşuyor

MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ (MÜSİAD) TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘MÜSİAD BÖLGESEL İŞ GELİŞTİRME’ TOPLANTISINDA BİNLERCE İŞ ADAMI BİR ARAYA GELECEK. (ABDULLAH ÇİBİR/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Binlerce iş adamı Bursa'da buluşuyor
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen ‘MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme’ toplantısında binlerce iş adamı bir araya gelecek. 

 

 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu tarafından, 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü Bursa Merinos AKKM’de yapılacak olan “MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme” toplantısına 20 farklı şehirden binlerce iş adamı katılacak. Düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, “20 farklı şehirden yaklaşık 3 bin civarında üyemizin katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz toplantıyla, üyeler arası alışverişin ve şubeler arasındaki iletişimin daha verimli hala gelmesi amaçlıyoruz. Bursa'da bu etkinliğin altıncısına ev sahipliği yapacak. Bu toplantı inanıyorum ki bölge ekonomisinin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Bursalı iş adamlarımızı, girişimcilerimizi bekliyorum” dedi.
KOBİ’lerin büyümesi noktasında bir takım gayretlerinde olması gerektiğini ifade eden Gürses, “MÜSİAD, bu istikamette değişik çalışmaların içerisinde bulunuyor. Konferanslar, seminerler, fuarlar noktasında birçok yeniliğe imza atıyoruz. Birçok kurum ve kuruluşa örnek oluyoruz. Yapacağımız bu toplantı daha önceden Sakarla’da, Trabzon’da, Adana’da, Kütahya’da ve Antalya’da tecrübe edildi. Ümit ederiz ki Bursa’daki bu toplantıda bir ticaret canlılığını meydana getirir” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.