SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir çizgi yüzünden otoparkçıyı darp etti

Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin ana arterlerde görevli otoparkçısı, sarı çizgiye göre park etmesini uyardığı sürücü tarafından sopay

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2014 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2014 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bir çizgi yüzünden otoparkçıyı darp etti
Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin ana arterlerde görevli otoparkçısı, sarı çizgiye göre park etmesini uyardığı sürücü tarafından sopayla feci şekilde darp edildi. Kaçan saldırganın kullandığı aracın bugüne kadar 100 defa otoparkları kullanıp ücret ödemediği de ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi'nde yıllardır Burbak görevlisi olarak çalışan 48 yaşındaki Ömer Karanfil sabah saatlerinde göreve başladı. 09.00 sıralarında yol kenarında aracını park etmek isteyen 16 KM plakalı araç sürücüsünü sarı çizgiye göre park etmesini isteyen Karanfil, sürücünün tehditlerine maruz kaldı. Kimliği belirlenemeyen sürücü aracın bagajından çıkardığı sopayla Karanfil'i başından ve kolundan feci şekilde darp ederek, cihazını kırdı.
Daha önce Burbak'ın otoparklarına 100'ü aşkın kez park edip ücret ödemeyen ve kayıtlarda 456 TL borcu çıkan sürücü kaçarak izini kaybettirdi. Görgü tanığı vatandaşlar sopalı saldırgana tepki gösterirken, 112 ekipleri Karanfil'i Bursa Devlet Hastanesi'ne götürdü. Polis ekipleri de plakası tespit edilen araç sürücüsünü yakalamak için operasyon başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.