SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir dairede 23 köpek

Bakırköy’de bir apartman dairesinden 23 köpek çıktı. Vatandaşların şikayeti üzerine yapılan çalışmalarda mahkeme kararı alınarak giril

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2013 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2013 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakırköy’de bir apartman dairesinden 23 köpek çıktı. Vatandaşların şikayeti üzerine yapılan çalışmalarda mahkeme kararı alınarak girilen evdeki 23 köpek belediyeye ait bakım merkezine götürüldü.



Kartaltepe Mahallesi Filiz Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde çok sayıda köpeğin bakıldığı şikayeti üzerine belediye ekipleri çalışma yaptı. Bakırköy 5. Sulh Ceza Mahkemesi’nden alınan arama kararıyla birlikte polis ve zabıta ekipleri eve girdi. Yapılan aramada ekipler dairede 15 adet yetişkin ve 8 adet yavru köpek buldu. Dairede oturan ve köpeklerin sahibi olan Ö.Y. hakkında ise Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde insan ve hayvan sağlığını çok ciddi şekilde tehdit ettiği için işlem yapıldı. Bunun yanı sıra Ö.Y.’nin evinde geçtiğimiz yılda 10’a yakın köpek beslediği belirlenmişti.

Yetkililer ise daireye girdiklerinde insan, hayvan ve çevre sağlığını olumsuz şekilde tehdit eden hayvan pisliği ve koku olduğunu, kullanılamaz durumdaki eşyaların alındığı, temizlik ve ilaçlama yapıldığını belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.