SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir Gözü 12 Yıldır Görmeyen Furkan'ın Sevinci

Bursa’da 12 yıl önce kaybettiği gözüne kornea arayan Furkan Süzer'in imdadına AK Parti Osmangazi İlçesi Gençlik Kolları yetişti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2013 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2013 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bir Gözü 12 Yıldır Görmeyen Furkan'ın Sevinci
Bursa’da 12 yıl önce kaybettiği gözüne kornea arayan Furkan Süzer'in imdadına AK Parti Osmangazi İlçesi Gençlik Kolları yetişti.

 Anne ve babası ayrı yaşayan Furkan, 6 yaşında Tokat’ta evlerinin bahçesinde oyun oynarken bulduğu bıçak ile göz zarına zarar verdi. Furkan Süzer ameliyat edildi ancak 15 gün sonra annesi tarafından yıkanırken iltihap kapan gözünü tamamen kaybetti. Furkan'ın ailesi, 11 yıldır kornea bulmak için Tokat, Sivas, Ankara, İstanbul ve Bursa’da çalmadık kapı bırakmadı.
Genç Furkan tam umudunu kaybetmişken Ramazan etkinliği için mahallelerine gelen AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları üyeleri ile tanıştı. Gençleri devreye girmesiyle Furkan'a Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Kliniği'nde kornea nakli yapıldı.
3 saatlik ameliyatla sağlığına kavuşan Furkan Süzer, “Geçen yıl AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları üyeleri ile tanıştım. 1 yıl içerisinde her hafta benimle görüşmeye geldiler ve son 1 ay içerisinde de bana kornea buldular. Şimdi ameliyat olup sağlığıma kavuştum. Hepsinden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
Uludağ Tıp Merkezi'nde ameliyat olan Furkan'ı ziyaret eden AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu, “Çok güzel bir hayra vesile olmanın sevincini yaşıyoruz. 1 yıl önce Ramazan'da mahallelerimizi gezerken Furkan ile tanıştık. Uzun süredir Furkan kardeşimize göz korneası arıyorduk. Şevket Yılmaz Hastanesi göz bankasında ilk müracaat kaydını yaptırdık. Artık kornea bulmamız gerekiyordu. 1 ay önce kornea bulunduğu haberi geldi. 1 hafta önce ameliyata alındı. Çok büyük mutluluk yaşadık. Furkan daha 17 yaşında, annesi babası ayrı. Dedesiyle yaşıyor. Geçmişte yaşamış olduğu sıkıntıları bundan sonra yaşamaması ve yalnız olmadığını hissettirmek adına Gençlik Kolları olarak hep yanında olduk. İnşallah bundan sonra da hep birlikte olacağız” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.