SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir tebessümleri dünyalara bedel

Yıldırım Belediyesi, sosyal belediyecilik kategorisinde Müzik Akademisi projesi ile Marmara Belediyeler Birliği taraf

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bir tebessümleri dünyalara bedel

Yıldırım Belediyesi, sosyal belediyecilik kategorisinde Müzik Akademisi projesi ile Marmara Belediyeler Birliği tarafından verilen Altın Karınca ödülünün sahibi oldu.


 Marmara Belediyeler Birliği tarafından 7'ncisi düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerine Yıldırım Belediyesi damga vurdu. İstanbul Conrad Otel’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Altın Karınca Ödülleri Törenine birliğe üye belediye başkanları ve çok sayıda yerel yönetim temsilcisi katıldı. Belediyeler arasında bilgi, deneyim paylaşımı sağlamak, örnek uygulamaları desteklemek ve üyeler arasında yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen törene katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Müzik Akademisi öğrencileri sosyal belediyecilik kategorisindeki Altın Karınca Ödülünü Başkan Mevlüt Uysal’ın elinden aldı.


 EN BÜYÜK ÖDÜL ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU


Altın Karınca ödülünü kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Güçlü toplum olma adına, sosyal refah seviyemizi yükseltecek ve değer katacak projemizle ödüle layık görüldük. Bu ödülü bize verenlere teşekküre diyoruz. En çok teşekkürümüzü hayata sımsıkı sarılan bin 300  engelli ve dezavantajlı çocuğumuza, onlara destek olan anne ve babalarına ediyoruz” dedi. Sürdürülebilir bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını da ifade eden Başkan Edebali, dayanışma içerisinde 24 branşta çocuklara eğitim verdiklerini belirterek nice ödüllerde buluşmak dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür etti.


 YILDIRIM’IN GURURU


Sosyal belediyecilik alanında Müzik Akademisi’nin eğitime başladığından bu yana önemli mesafeler kaydettiğini aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, yerel yönetimlerin engellilere karşı toplumun her kesiminden daha fazla sorumlukları olduğunu vurguladı. Bu tür sosyal içerikli projelerin daha yaygınlaşmasının önemine de değinen Başkan Edebali, “Müzik Akademisi, tüm Türkiye’de uygulanması gereken örnek bir proje. Bu, bizim hayata tutunmak, kendilerini kanıtlamak isteyen engelli kardeşlerimize borcumuz. Öğrencilerimizin başarıları, kendilerine küçük bir fırsat verilen kocaman yüreklerin neler başarabileceklerinin göstergesi. Ayrıca bu akademimizin dostluğun kardeşliğin paylaşmanın şehri Yıldırım’da faaliyet gösteriyor olması bizim için ayrı bir gurur vesilesi” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.