SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir tık uzakta

İnegöl mobilya markalarının online satış portalı markamobi.com, bütün ürünlerde kısa süreliğine yüzde 25’e varan indirim kampanyası b

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2013 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2013 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl mobilya markalarının online satış portalı markamobi.com, bütün ürünlerde kısa süreliğine yüzde 25’e varan indirim kampanyası başlattı. 


Türkiye’nin mobilya başkenti İnegöl’ün birbirinden farklı model ve trendlerinin satışı sanal alemde de zirve yaptı. Miga Grub bünyesinde faaliyet gösteren markamobi.com yüzde 25’e varan bahar indirimiyle mobilya modasını evinize taşıyor. 30 Nisan’da sona erecek olan kampanyadan en çok evlenecek çiftlerin faydalanması bekleniyor.
Türkiye'nin mobilya üretim merkezi olarak kabul edilen İnegöl'de, 100'lerce mobilya ve koltuk takımı imalatı yapan firma bulunduğunu belirten Miga Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Naci Bayav, “Bu firmalar ürettiklerini toptan satış pazarlama politikasıyla ülkemizin dört bir yanında hizmet veren mobilya satış mağazalarına ulaştırırlar. Mobilya satış mağazaları ise İnegöl mobilya üreticisinden toptan fiyatlarla aldıkları bu ürünlerin maliyet fiyatları üzerine mağaza genel giderlerini ve kar marjlarını ilave ederek perakende satışa sunarlar. markamobi.com mağaza genel giderini ortadan kaldırarak 'online mobilya alışveriş merkezi' olarak tüketiciye hizmet verir. markamobi.com İnegöl'de ki üretici firmaların ürünlerini 'online mobilya alışveriş merkezi'nde yayına sunarak perakende tüketicinin beğenisine sunar. markamobi.com satışa sunulan her şey üreticiden tüketiciye direkt ulaştığı için yapılan alışverişler tüketiciye yüzde 50'ye kadar avantaj sağlar. Onlarca mağaza gezerek görebileceğiniz mobilya modellerini bir tıkla izleyebilme avantajını yakalamakla birlikte kaliteli mobilyayı en ekonomik fiyatlara alabilme imkanı buluyorsunuz. markamobi.com müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı kendine ilke edinerek satış sonrası hizmette garanti vermektedir. Artık bir tıkla ve çok daha ucuza mobilya almak mümkün” diye konuştu.
GÖRMEDEN ALMAM DİYENLERE MAĞAZA
Diğer yandan 'görmeden almam' diyen müşterilerini de unutmayan online mobilya alışveriş sitesi markamobi.com, İnegöl'de Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde yaklaşık 2 bin metkerarelik teşhir salonu ile hizmet veriyor. Kendilerine gelen mobilya siparişlerini Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslimat yaptıklarını söyleyen Naci Bayav, "Grubumuz bünyesinde bulunan e-ticaret siteleri üzerinden 2011 ve 2012 yılında Türkiye'nin dört bir yanında yüzlerce müşterimize mobilya sattık. Uzman kadromuz ve mutlu müşteri anlayışı ile 2013 sezonu bizim ve müşterilerimiz için mutlu bir yıl alacağına inanıyorum" dedi.
Sitelerinin sipariş ve ödeme noktasında tamamen güvenliklerle donatıldığına dikkat çeken Bayav, “Sitelerimizden yapacağınız tüm alışverişlerde yüksek güvenlik standartları kullanılmaktadır. 128 Bit SSL ve 3D Secure servisleri ile kişisel bilgilerinizi ve kredi kartı bilgilerinizi riske atmadan sitemizden alışveriş yapabilirsiniz. Sitemizden kredi kartıyla yapacağınız alışverişlerde güvenliğiniz için her zaman ileri teknolojileri ve servisleri kullanmaktayız. Şahsi bilgilerinizi ve kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz sayfalarda tarayıcınızda bir anahtar işareti çıkmaktadır. Bu işaret sitemizde işlem yaptığınız hiçbir bilginin üçüncü şahıslarca görünemeyeceğinin ve erişilemeyeceğinin garantisidir. Sitelerimizde kredi kartı bilgileriniz kaydedilmez ve saklanmaz. Sitemizden yaptığınız her alışverişte kart bilgilerinizi tekrar girmenizin nedeni budur” diye konuştu.
Ticaret güvenliği açısından en üst sistemi kullandıklarını vurgulayan Bayav, “3D Secure sanal ortamda yapılan ticari işlemlerin güvenliğini sağlamak için geliştirilmiş bir kimlik doğrulama sistemidir. İnternetten yapılan kredi kartlı alışverişlerde şifreyle onaylama işlemi olarak da bilinir. Visa kredi kartları için yapılan uygulamaya "Verified by Visa", MasterCard için olanına ise "SecureCode" adı verilir. 3D Secure yöntemiyle yapılan alışverişlerin tamamlanabilmesi için kart sahibinin işlem esnasında kendi özel şifresiyle işlem yapması şarttır. Sitemizde yapacağınız alışverişlerde kredi kartınızın bankasının 3D Secure sistemini desteklemesi durumunda ödemenizi 3D Secure yöntemiyle gerçekleştirebilirsiniz” açıklamasını yaptı.
Teslimat hakkında da bilgi veren Bayav şöyle devam etti:
“Ürün sevkiyatı İnegöl'den hizmet veren ve sadece mobilya taşımacılığında faaliyet gösteren nakliye şirketleri aracılığı ile yapılmaktadır. Nadiren de olsa bu şirketlerin ulaşamadığı küçük yerleşim bölgeleri bulunmaktadır. Bu gibi durumlarda siz kıymetli müşterilerimizle kuracağımız ikili iletişim neticesinde çözüm yolları bulunarak sıkıntı ortadan kaldırılmaktadır. İstanbul ve İnegöl'e yakın illerre yatak ve yemek odalarının kurulumu için ücretsiz montaj hizmeti verilmektedir.Yapılan araştırmalara göre, ev mobilyası alımında kararın yüzde 80'i kadın tarafından veriliyor. Durum böyle olunca kadın mobilya sektörünün birinci hedef kitlesi oluyor. Öte yandan da mobilya sektöründe İnegöl’ün Türkiye’de mobilya üretim merkezi haline geldiğini biliyoruz. Mobilya alımında son kararı kadın veriyorsa, en yeni ve en fazla mobilya çeşidini kadınlara en hızlı bir şekilde sunmak gerekir. Bunun en koyla ve hızlı yolu da internet sitesi üzerinden satış yapmak. Böylece evdeki ya da işteki kadına ulaşmak daha kolay".
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.