SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir yılda 145 bin kişiye sağlık hizmeti

İDEAL ŞEHİR YILDIRIM ANLAYIŞIYLA HİZMETLERİNİ SÜRDÜREN YILDIRIM BELEDİYESİ, SAĞLIK HİZMETLERİ İLE VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR. YILDIRIM TIP MERKEZİ, 2015 YILINDA TOPLAMDA 145 BİN KİŞİYE 'FARK ÜCRETİ ALMADAN' SAĞLIK HİZMETİ VERDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2016 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bir yılda 145 bin kişiye sağlık hizmeti
Yıldırım Belediyesi, sağlık hizmetleri ile vatandaşların takdirini topluyor. Yıldırım Tıp Merkezi, 2015 yılında toplamda 145 bin kişiye 'fark ücreti almadan' sağlık hizmeti verdi.
 

 

Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında da vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. İki çocuk hastalıkları uzmanı, göz hastalıkları uzmanı, kulak burun boğaz uzmanı, iki kadın doğum uzmanı, iç hastalıkları uzmanı, iki diş hekimi ve 6 pratisyen hekim olmak üzere 15 kişilik hekim kadrosu ile Yıldırım Tıp Merkezi, 2015 yılında toplamda 145 bin kişiye 'fark ücreti almadan' sağlık hizmeti verdi. Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’nde (KETEM) ise geçtiğimiz sene 2 bin kadına yine fark ücreti alınmadan kanser taraması yapıldı. Kış mevsiminin kendini hissettirmesiyle birlikte artan soğuk algınlığı hastalığı şikayeti ile Yıldırım Tıp Merkezi’ne başvuranların sayısında artış olması sebebiyle Yıldırım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü vatandaşa uyarıda bulundu. İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, “Tıp merkezi, alanında uzman kadrosu ile vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeyi ilke edindi. Amacımız modern tıbbi cihazlar ile Yıldırımlıları sağlığına en kısa sürede kavuşturmak. İlçemiz sınırları içerisinde yaşayıp, hizmetin ulaşmadığı vatandaşımız kalmayacak. Mutlu bir toplum ancak sağlıklı bireyler ile oluşturulabilir" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.