SON DAKİKA
Hava Durumu

Birlik beraberlik iftarına terör damga vurdu

    Bursa Gaziantepliler Derneği’nin düzenlediği “Birlik, beraberlik ve kardeşlik” iftarına terör olayı damga vurdu. İstanbu

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Birlik beraberlik iftarına terör damga vurdu
 

 

Bursa Gaziantepliler Derneği’nin düzenlediği “Birlik, beraberlik ve kardeşlik” iftarına terör olayı damga vurdu. İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanan bombalı terör saldırısı haberini iftar yemeği esnasında alan Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Bilal Şengüloğlu teröre tepki gösterdi.

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

Derneğin düzenlediği geleneksel iftar yemeği yaşanan terör olayları dolayısıyla bu yıl “Birlik, beraberlik ve kardeşlik” sloganıyla gerçekleşti. Çekirge Wamtes Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde protokol üyeleri, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek üyeleri ve basın mensupları katıldı. Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Bilal Şengüloğlu, dernek faaliyetlerinden bahsettiği konuşmasını yaptığı sırada Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı saldırı olayından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Bilal Şengüloğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“İstanbul Atatürk Havalimanı yaşanan bombalı terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyoruz.  Diliyoruz ki yaşanan bombalı saldırı neticesinde çok fazla şehit ve yaralı vatandaşımız olmaz. Türkiye’nin birliğini, dirliğini ve kardeşliğini hedef alan teröristlere asla boyun eğmeyeceğiz”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.