SON DAKİKA
Hava Durumu

Bodrumda çıkan yangın korkuttu

Bursa’da 5 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangın korkuttu. Bir siteye ait olan apartmanın bordum katında çıkan yangın site sakinleri

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2012 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2012 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bodrumda çıkan yangın korkuttu
Bursa’da 5 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangın korkuttu. Bir siteye ait olan apartmanın bordum katında çıkan yangın site sakinlerini sokağa döktü. 

Yangın, dün akşam saat 23.30 sıralarında Nilüfer Mahallesi Ata Caddesi Eğitimciler Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı apartmanın bodrumundaki elektrik panosundan çıktığı iddia edilen yangında dumanlar bütün apartmanı sardı. Biranda neye uğradığını şaşıran apartman sakinleri kendilerini balkona attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin zamanda müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Yoğun duman ile kaplanan merdiven boşluğundan inemeyen üst katlardaki apartman sakinleri itfaiye ve 112 ekiplerinin yardımı ile sitenin bahçesine indirildi. Dumandan etkilenenlere ambulanslarda müdahale edilirken, bazı vatandaşlar yaşadığı korku nedeni ile göz yaşlarına hakim olamayarak kısa süreli baygınlık geçirdi. Yaşanan korku dolu anları anlatan apartman sakinlerinden Hayati Parıltı, biranda dumanların arasında kaldıklarını söyledi. Camı kırarak ailesini dışarı çıkardığını belirten Parıltı, alisinin şok korkudan şok geçirdiği ifade etti. Çıkan yangında korkulan olmazken, site sakinleri uzun süre evlerine giremedi.
Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangınla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.