SON DAKİKA
Hava Durumu

Boyalıca'da 'Kıraathane Sohbetleri'

HER CUMA AKŞAMI BİR DERNEK LOKALİNDE YAPILAN KIRAATHANE SOHBETLERİNİN 8’İNCİSİ BOYALICA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. (ALİ KARATEKİN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2016 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Boyalıca'da 'Kıraathane Sohbetleri'
İznik Belediyesi tarafından "Okuyan Şehir Ulema Yuvası İznik" projesi çerçevesinde tertiplenen kıraathane sohbetleri sürüyor.
 

 

Her cuma akşamı bir dernek lokalinde yapılan kıraathane sohbetlerinin 8’incisi Boyalıca’da gerçekleştirildi. Boş zamanlarında vatandaşların okumaya özendirilmesi ve eğitim seviyelerin yükselmesi hedefleniyor. Kaymakam, belediye başkanı ve kamu kurumlarının müdürleri vatandaşların taleplerini de dinliyor. Başkan Osman Sargın, “Terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Her türlü terör olaylarını işleyenleri şiddetle lanetliyoruz. Allah bunlara fırsat vermesin. Kaymakamımız ve daire amirleri ile birlikte yaklaşık 3 aydır mahallelerimizi dolaşıyoruz. Allah’a şükür Boyalıca’ya güzel hizmetler yapmak nasip oldu. Yeşil alanlar, spor alanları, çocuk oyun parkları, arıtma ve kanalizasyon derken iki yıl önce de bir söz vermiştik. Boyalıca’ya bir kapalı pazar yeri kazandıracağız demiştik. Geçen günlerde temeli atıldı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yollar da inşallah nisan ayı içerisinde yapılmaya başlanacak. Ben şimdiden hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından vatandaşlara kitap hediye edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.