SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozbey, eşi ve baldızı ile Noel tatiline gidiyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Noel’e denk gelen 24 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında Bulgaristan’ın Ardino kentine gidiyor. Eşi ve

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bozbey, eşi ve baldızı ile Noel tatiline gidiyor
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Noel’e denk gelen 24 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında Bulgaristan’ın Ardino kentine gidiyor. Eşi ve baldızı ile yapacağı ziyareti Nilüfer Belediye Meclisi’nden geçiren Bozbey, AK Parti grubunun sorusu üzerine ziyaretin bütçesinin belediyeden değil kendi cebinden karşılayacağını açıkladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 24 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında zorunlu göçe karşı ilk direnişin yapıldığı Bulgaristan’nın Ardino Kasabası Sütkesiği Köyü’nde düzenlenecek anma törenine katılmak üzere bu ülkeye gidiyor. Noel tatiline denk gelen bu ziyaretin ilginç yanı ise davet üzerine gideceği bu ziyaret için Bozbey’in yanına Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü olan eşi Seden Bozbey ile yine aynı müdürlükte personel olarak göreve yapan baldızı Sezen Baştimur’u götürüyor olması.

Yani Bozbey, eşi ve baldızı ile anma etkinliği bahanesiyle Noel tatiline gidecek. Peki, bu gezinin bütçesini kim karşılayacak. Meclis toplantısında gündeme gelen geziyle ilgili AK Parti Grubunun bütçenin belediyeden mi sağlanacağı yönündeki sorusunu yanıtlayan Mustafa Bozbey, tüm ziyaretin masraflarını cebinden karşılayacağını açıkladı. Bozbey’in kardeş belediyenin daveti üzerine resmi olarak yapılan geziye neden eşi ve baldızı ile gittiğini ve neden bu resmi gezinin ücretini cebinden ödediği ise bilinmiyor.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.