SON DAKİKA
Hava Durumu

BSMMMO'dan Yıldız ve Hacıoğlu'na ziyaret

15 Temmuz Şehitler Haftası nedeniyle, Bursa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Meslekte Dayanışma ve Birlik Derneği Başkanı Savaş

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2017 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2017 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BSMMMO'dan Yıldız ve Hacıoğlu'na ziyaret
15 Temmuz Şehitler Haftası nedeniyle, Bursa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Meslekte Dayanışma ve Birlik Derneği Başkanı Savaş Akbayrak, BSMMMO Meclisi Başkanvekili Ömer Cihat Bay ve BSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ve Bursa İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Canan Güleç

15 Temmuz ihanetinin yıl dönümünde, darbenin seyrini değiştirenler arasındaki Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti. O kara gecenin bastırılmasında Yıldız ve ekibinin büyük emeği olduğunu söyleyen Başkanvekili Bay, “Sözde sıkıyönetim komutanı tayin edilen FETÖ’cü hain eski albay Yurdakul Akkuş’un gözaltına alınması ve kalkışmanın bastırılmasında Bursa Emniyet Teşkilatının büyük emeği olduğunu gözden kaçırmamalıyız.” dedi.

“FETÖ TASFİYELERİ MORAL VERİCİDİR”

17-25 Aralık sonrası emniyet teşkilatlarında FETÖ’cülere dair derin bir temizlik başlatıldığını hatırlatan Bay, bu operasyonların 15 Temmuz mücadelesinde polisin daha güçlü hareket etmesini sağladığını söyledi. Heyet daha sonra Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, dernek başkanı Savaş Albayrak’a plaket verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.