SON DAKİKA
Hava Durumu

BTB Elektronik Satış Salonu Kurmaya Hazırlanıyor

 Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Konya Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek elektroni

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2013 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2013 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTB Elektronik Satış Salonu Kurmaya Hazırlanıyor
 Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Konya Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek elektronik borsacılık uygulaması konusunda görüş alışverişinde bulundular. 

Bursa Ticaret Borsası’nda elektronik satış salonu kurmak istediklerini açıklayan Özer Matlı, “Ürün ihtisas borsacılığının altyapısını oluşturmak üzere bazı temaslar içerisindeyiz. Bu anlamda Konya Ticaret Borsası’nı ziyaret ettik. Bu husustaki vergisel düzenlemeler ve teşvikler tamamlandığında ürün alım satımı konusunda kamu kesimi hazır olduğunda Bursa Ticaret Borsası olarak biz de satış salonu açacağız” dedi.
Türkiye’deki ticaret borsaları arasında elektronik satış salonunun ilk kez Konya’da kurulduğunu hatırlatan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, göreve gelmeden önce verdikleri bütün sözlerin takipçisi olduklarını, geride kalan 2 aylık sürede ciddi ilerlemeler kaydettiklerini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.