SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO' dan üye memnuniyet anketi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), üye memnuniyet anketini elektronik ortama taşıdı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Üyelerimizin be

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2015 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2015 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO' dan üye memnuniyet anketi
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), üye memnuniyet anketini elektronik ortama taşıdı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Üyelerimizin beklentileri doğrultusunda hizmetleri geliştiriyoruz” dedi.
Türkiye’deki oda ve borsalar arasında örnek projelerin hayata geçtiği bir uzmanlık merkezi haline gelen BTSO, üyelerine dönük çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 35 bin üye firma sayısıyla ve 100 bine yaklaşan üye kitlesiyle Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi odası olan BTSO, üyelerinin memnuniyetini ölçmek amacıyla ‘Elektronik Anket Değerlendirme Sistemi’ oluşturdu. Söz konusu sistemle BTSO üyeleri, Oda’nın http://www.btso.org.tr/anket/anket.asp uzantılı elektronik adresine girerek anket çalışmasına katılabiliyor. BTSO üyeleri, anket çalışmasıyla Oda yönetimine ve hizmet aldıkları birimlere ilişkin görüşlerini, Oda hizmet binasının fiziksel koşullarını, Oda tarafından gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin düşüncelerini ve beklentilerini aktarabiliyor.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, “Türkiye’nin en büyük ticaret odası olarak, diğer oda ve borsalara rol model olan çok önemli projeleri hayata geçirmekteyiz. Üyelerimizin sunduğumuz hizmetlerden ne ölçüde faydalandıkları büyük önem arz ediyor. Elektronik Anket Değerlendirme Sistemi ile üyelerimizin hizmetlerimizden ne ölçüde faydalandıkları ortaya çıkacak. Bu çalışma, üyelerimizin ankete vereceği samimi cevaplar sayesinde onların beklentilerini karşılamaya yönelik düzenlemeleri yapmamıza olanak sağlayacaktır” dedi.
BTSO’NUN HİZMETLERİNDEN 412 BİN KİŞİ FAYDALANDI
Hayata geçirdiği projelerle kentin tüm dinamiklerini Bursa paydasında buluşturan BTSO, 16 makro projeden 7’sini hayata geçirmeyi başardı. Küresel Fuar Acentesi, Ticari Safari, Sektörel Konseyler, Bursa Gökmen, Payitaht Çarşısı ve Yeşil Büyüme projeleriyle üye firmaların ticari ve sanayi faaliyetlerini geliştirmeyi hedefleyen BTSO, Akademi projesiyle de üyelerinin kişisel gelişimine katkı sağlıyor. BTSO, 2014 yılı boyunca 2 bini aşkın toplantı, eğitim ve konferans programı gerçekleştirdi. BTSO’nun faaliyetlerinden yıl boyunca 412 bin kişi faydalandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.