SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO heyeti 'Expo Europe Fuarı'nda

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) heyeti, Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen "Dünya Yenilenebilir Enerji Konferansı ve EXPO Europe Fuarı"n

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2014 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2014 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO heyeti 'Expo Europe Fuarı'nda
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) heyeti, Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen "Dünya Yenilenebilir Enerji Konferansı ve EXPO Europe Fuarı"nı ziyaret etti.

BTSO'dan yapılan açıklamaya göre, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan ve çok sayıda firma temsilcisi, Köln'de düzenlenen Dünya Yenilenebilir Enerji Konferansı ile EXPO Europe Fuarı'nı gezdi ve iş fırsatlarını araştırdı. BTSO üyeleri, yenilenebilir enerji sektöründeki son gelişmeleri ve dünyaca ünlü firmaların projelerini yakından görme imkanı buldu.

100 farklı ülkeden 11 bin ziyaretçi ve 435 katılımcı firmanın yer aldığı fuarı mercek altına alan BTSO heyeti, fuarlarla eş zamanlı olarak düzenlenen konferanslara da katıldı. Heyet, fuarda ilk olarak Nextkraftwerke firmasını ziyaret etti. Nextkraftwerke firma yetkilisi Jochen Schwill, firmanın faaliyetleri ve Almanya enerji sektörü hakkında bilgiler verdi.

Bursalı iş adamları daha sonra Köln Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile görüştü. Köln Ticaret ve Sanayi Odası Uluslararası İş Geliştirme Bölüm Direktörü Alexander Hoeckle, BTSO heyetine odanın yapısı, kurumun vizyonu ve misyonu hakkında sunum gerçekleştirdi. BTSO heyeti, Köln Ticaret Odasının enerji sektöründe faaliyet gösteren üyelerini Bursa'ya davet etti.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Küresel Fuar Acentesi Projesi ile üyelerinin yurt dışındaki gelişmeleri yakından takip edebilmeleri, uluslar arası işbirlikleri yapabilmeleri ve yeni pazarlara ulaşabilmelerini sağladıklarını belirtti. Burkay, şunları kaydetti:

"Tüm işletmelerimizin dünyayla daha entegre olması ve ihracat potansiyellerini artırmaları için liderlik ediyoruz. Fuara katılan üyelerimizin tamamının yüksek memnuniyeti ne kadar doğru bir adım attığımızı ortaya koyuyor. Yurt dışı fuar organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Son olarak üyelerimizi, Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen Dünya Yenilenebilir Enerji Konferansı ve EXPO Europe Fuarı ile buluşturduk. Fuara katılan firma temsilcilerine teşekkür ederim."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.