SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO iftar sofrasında buluştu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen iftar sofraları, Bursa protokolünü ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2014 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2014 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO iftar sofrasında buluştu
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen iftar sofraları, Bursa protokolünü ağırladı.

BTSO’nun “Ramazan’da Birlikte Olalım” kampanyası binlerce vatandaşı iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Yıldırım Belediyesi Katlı Otoparkı, Çarşamba Pazaryeri ve İsabey’de hizmet veren BTSO iftar sofraları, aynı zamanda Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiriyor. BTSO ev sahipliğinde her gün bir işadamının sponsor olduğu BTSO İftar Sofraları, günde yaklaşık 3 bin kişiyi ağırlıyor.
VATANDAŞLARLA AYNI MASAYA OTURDULAR
Bursa protokolü de BTSO İftar Sofraları’nda vatandaşlarla birlikte aynı masaya oturarak oruç açıyor. Daha önce Yıldırım Katlı Otoparkı ve Çarşamba Pazaryeri’ndeki iftar etkinliklerine katılan Vali Münir Karaloğlu son olarak İsabey Mahallesi Latif Dörtçelik Ortaokulu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı. Vali Karaloğlu’na İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk eşlik etti. Her yaştan insanla birebir ilgilenen protokol üyeleri çocuklarla da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
BURSA İFTAR SOFRALARINDA TEK YÜREK OLUYOR
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, İftar Sofraları’nın Bursa'da birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünü güçlendirdiğini dile getirdi. Başkan Burkay, "Kentin sanayi ve ticari hayatına liderlik eden BTSO olarak Bursa’mızın sosyal ve kültürel hayatında da öncü rol üstleniyoruz. Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı bir aydır. Manevi duygularımızı en üst seviyede yaşadığımız Ramazan ayında Bursa iş dünyası ile Bursalıları bir araya getiren bu programda vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. İş dünyası ve vatandaşlarımız Ramazan ayı boyunca aynı masa etrafında Bursa için tek yürek oluyorlar" diye konuştu.
"BİRLİK VE BERABERLİK RUHU CANLANIYOR"
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kaynaşma ruhunu canlandırdığını söyleyen Vali Karaloğlu, "BTSO şehrin 3 ayrı noktasında iftar sofraları kurarak hemşerilerimizi aynı sofra etrafında birleştiriyor. Bu etkinliğe sadece ihtiyacı olan insanların iftarını açtığı sofralar olarak bakmamak lazım. Burada evine ulaşamayan, ihtiyaç sahibi olsun olmasın herkese büyük kolaylık sağlanıyor. Ramazan atmosferini hemşerilerimize yaşatmak için emek veren BTSO'ya teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk da BTSO olarak bu yıl ikincisini düzenledikleri "Ramazan'da Birlikte Olalım" kampanyasının Ramazan ayının ruhunu gelecek nesillere taşıdığını ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.