SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO Üyeleri Vatandaşlarla Buluştu

 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde gerçekleştirilen Bursa iş dünyasından kişi ve kurumların destek verdiği Ramazan iftarla

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2013 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2013 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO Üyeleri Vatandaşlarla Buluştu
 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde gerçekleştirilen Bursa iş dünyasından kişi ve kurumların destek verdiği Ramazan iftarları başladı. 


Osmangazi Çarşamba Pazaryeri ve Yıldırım Belediyesi Otoparkı’nda her akşam kurulacak iftar sofralarının ilkinde BTSO Yönetim Kurulu, vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldırım’daki iftar sofrasında Bursalılar’la birlikte orucunu açan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, 11 ayın sultanı Ramazan ayının manevi güzelliklerinin paylaşılmasına işaret ederek, “Osmangazi ve Yıldırım’da Ramazan ayı boyunca her akşam kuracağımız iftar sofraları, sosyal dayanışma ve yardımlaşma için fırsatlar yaratacaktır. Ramazan ayının kentimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını ve bereketiyle gönüllerimizi kuşatmasını temenni ederim” dedi.
Yıldırım Belediyesi Otoparkı’ndaki iftar yemeğine BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Esgin, Sayman Üye Emin Akça, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Gürses, Aytuğ Onur ve İlker Duran katılırken, Osmangazi Çarşamba Pazaryeri’ndeki ilk iftar yemeğine BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şakir Umutkan ve İsmail Kuş katıldı.
BTSO tarafından ilk kez hayata geçirilen Ramazan’da Birlikte Olalım Kampanyası’na Bursa iş dünyasının önde gelen SİAD, STK ve şirketleri destek oluyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.