SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO ve BTB'den ortak yönetim kurulu toplantısı

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2014 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2014 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO ve BTB'den ortak yönetim kurulu toplantısı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Bursa Ticaret Borsası (BTB) arasındaki ortak 'Yönetim Kurulu Toplantısı', BTB'nın ev sahipliğinde yapıldı.

BTB'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk ile BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Meclis Başkanı Mehmet Aydın’ın yanı sıra her iki kurumun yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, şehrin dinamiklerinin ortak akılla hareket etmesinin Bursa'ya büyük kazanımlar sağladığını bildirdi. Kurumların ortak proje üretmeleri adına çok güzel bir sinerji yakalandığını belirten Burkay, şunları kaydetti:

"Bu dönemde iş dünyasının önünü açacak projeler için birlikte hareket etmek Bursa'ya sağlayacağımız en önemli katkılardan birisi olacaktır. Bursa’nın ortak aklını harekete geçirdik. Ortak akılla Bursa'yı hedefe taşıyacağız. İş dünyası olarak Bursa’nın ekonomisini, sanayisini, kültürünü ve sosyal hayatını daha da güçlendireceğiz. BTSO ve BTB işbirliği, Bursa’ya değer katacaktır. ‘Bursa Büyürse, Türkiye büyür’ parolasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sonuçta kazanan Bursa olacak."

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı da "Bursa şanlı bir dönem yaşıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde BTSO, BTB ile diğer sivil toplum kuruluşlarının uyumlu bir çalışmayla birlik ve beraberliğinin en güzel örneğinin ortaya konulduğunu vurgulayan Matlı, BTSO ve BTB'nin ortak yönetim kurulu toplantılarının belirli periyotlarda devam ettirilmesine de karar verdiklerini belirtti.

Toplantıda, Matlı'nın BTB olarak "Canlı Hayvan Borsası" ve "Et Borsası" başta olmak üzere planladıkları ve uygulamaya başladıkları projeler hakkında BTSO Yönetim Kurulu üyelerine detaylı bilgiler verdiği bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.