SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO Yönetim Kurulu, Personeliyle Buluştu

BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve ekibi, personelle bir araya gelerek omuz omuza çalışacakları yeni dönemin huzur ve başarı dolu olmasını diled

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2013 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2013 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO Yönetim Kurulu, Personeliyle Buluştu
BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve ekibi, personelle bir araya gelerek omuz omuza çalışacakları yeni dönemin huzur ve başarı dolu olmasını diledi. 


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve YK Üyeleri, BTSO personeliyle bir araya gelerek ilk sinerji buluşmalarını gerçekleştirdi. BTSO’nun kuruluşundan bu yana hizmet eden BTSO Mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başlayan BTSO Başkanı Burkay, “Köklü bir çınar olan BTSO’da, Allah nasip ederse birlikte görev yapacağız. Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi odasına da Türkiye’ye örnek işler yapmak yakışır. ‘Katılımcı üye, güçlü BTSO ve kalkınan Bursa’ sloganına inanan Bursa iş dünyasının değişim isteği ile BTSO’da yeni bir dönem başladı. İnşallah, beklentileri fazlasıyla karşılayacak parlak bir döneme sizlerle beraber imza atacağız. Bunun için gereken inanca ve motivasyona sahibiz” diye konuştu.
Yönetim kurulu, meclis, komite ve konsey üyeleri başta olmak üzere, tüm BTSO üyeleri ve çalışanlarının “Bursa” ortak paydasında projelerin başaktörleri olacağına dikkat çeken Burkay, “Bugüne kadar görev aldığım tüm kurumlarda ekip ruhuna önem verdim. Bundan sonra da böyle olacak. Sizlere bugüne kadar yaptığınız çalışmalar ve hizmetler için iş dünyası adına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de daha büyük hedeflere hazırlanmamız gerekiyor. Bursa’da yerel kabiliyetlerin buluşma merkezi olan BTSO’yu ulusal kalkınma hedeflerinin lokomotiflerinden biri kimliğine kavuşturarak Bursa’yı hak ettiği yerlere hep birlikte getireceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.