SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO'dan hal esnafına destek

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI (BTSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM BURKAY, GIDA ZİNCİRİNİN EN ÖNEMLİ HALKALARINDAN BİRİNİ OLUŞTURAN BURSA KENT HALİ’Nİ ZİYARET ETTİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO'dan hal esnafına destek
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, gıda zincirinin en önemli halkalarından birini oluşturan Bursa Kent Hali’ni ziyaret etti. Burkay, hal esnafının meselelerine ortak akılla çözüm bulacaklarını söyledi.
 

 

Bursa Sebze-Meyve Komisyoncu İşadamları Derneği Başkanı İsmail Aslım ve hal esnafı tarafından ağırlanan BTSO Heyeti, kabzımalların çalışmaları ve talepleri hakkında bilgiler aldı. Bursa Kent Hali’nin kentteki gıda zincirinin önemli bir halkasını oluşturduğunu kaydeden İbrahim Burkay, Kent Hali esnafının da her zaman yanında olduklarını ifade etti. Burkay, sektör temsilcilerinin sıkıntılarının çözülmesi noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, “Hal esnafımızın sorunlarının çözülmesi noktasında gerek yerel yönetimler gerek Ankara nezdinde çalışmalar yapmaya hazırız. Tüm paydaşlarımızın da bu çalışmaların içinde olmasını ve oyunun içinde yer almasını arzu ediyoruz” diye konuştu. Bursa Kent Hali esnafının en büyük sıkıntısının sektördeki kaçak satışlar olduğunu ifade eden Aslım, “Bu konu sektörümüz için büyük bir yara. Hal esnafı olarak sorunlarımızın çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Yerel yöneticilerimiz ile birlikte bu meselelerin çözülebileceğine inanıyoruz. Bu noktada bizlere her türlü desteği veren BTSO’ya teşekkür ederiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.