SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO'dan teröre karşı ortak tavır çağrısı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), teröre karşı Türkiye’deki tüm siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını ortak tavır almaya ve birlikt

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2015 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2015 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), teröre karşı Türkiye’deki tüm siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını ortak tavır almaya ve birlikte hareket etmeye çağırdı.
BTSO’nun olağan haftalık toplantısında artan terör olayları ile birlikte Türkiye’nin karşı karşıya bırakılmak istendiği belirsizlik ve kaos senaryolarına dikkat çekildi. Toplantının ardından Yönetim Kurulu adına açıklama yapan BTSO Başkan Yardımcısı Ferudun Kahraman, son dönemde artan terör olaylarının kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti. Kahraman, “Milletimizin birliğini, birlikte yaşama irademizi ve ortak geleceğimizi hedef alan bu saldırıları lanetliyoruz. Kaynağı ne olursa olsun terör odaklarının gücü, huzurumuzu ve istikrarımızı bozmaya yetmeyecektir. Aksine Anadolu’dan Trakya’ya hepimizin ortak vatanı olan Türkiye’de bu zor günlerde birbirimize daha sıkı sarılmalıyız. Bizler millet olarak tarih boyunca hep zor sınavlar verdik. Bu sınavları hep bizi bir arada tutan güçlü bağlarımızla aştık” dedi.Terör saldırılarının Türkiye’nin toplumsal huzuruyla bütünleşen büyük ekonomik hedeflere yürüdüğü bir dönemde gerçekleştirildiğine işaret eden Kahraman, güçlü ülke algısının yıpratılmak istendiğini vurguladı. Kahraman, “Son yıllarda bulunduğu coğrafyada istikrar adası olarak örnek bir büyüme gösteren ve ulusal kalkınma hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Türkiye’miz, siyasal belirsizlikle beraber terörle oluşturulmaya çalışılan kaos ortamına itilmeye çalışılıyor. Bu gayeye hizmet edenler bu ülkenin düşmanıdır. Milletimizin bu oyunu iyi okuması ve asla provokasyona gelmemesi gerekiyor. Bursa iş dünyası olarak ülkemizin kalkınması adına yine azimle çalışmaya devam ederken, milletimizin huzuru ve refahı için duyarlılığımızı en üst seviyede sergilemeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.