SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO'nun Yeni Patronuna Bozbey'den Ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’a tebrik ziyaretinde bulundu. 

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2013 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2013 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO'nun Yeni Patronuna Bozbey'den Ziyaret
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’a tebrik ziyaretinde bulundu. 


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa iş dünyasına yön vermek üzere Mayıs ayında yapılan seçimlerde BTSO başkanlığına aday olan ve İlhan Parseker ile girdiği seçim yarışından zaferle çıkan BTSO’nun yeni başkanı İbrahim Burkay’ı tebrik etti. Bozbey, “BTSO, İbrahim Burkay başkanlığında işadamı ve sanayicilere daha fazla ışık tutacaktır” diye konuştu.
Ziyarette BTSO’nun yeni dönem faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi veren Burkay, Bursa ticaret ve sanayisinin daha üretken ve çalışkan bir hale gelmesi için gayret göstereceklerini belirterek, “BTSO’ da kurumsal olarak da yeni bir yapılanmamız var. Yeni ekibimiz ve çalışanlarımızla farklı bir yapılanma içindeyiz. Burada hem kurum olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nı hem de Bursa iş dünyasını yönetebilecek kabiliyetlere sahip bir konuma getirmemiz lazım. Burasının bir uzmanlık merkezi olması gerekiyor. Sadece bürokrasinin yürütüldüğü bir yer değil, aynı zamanda iş dünyasını bütün dinamikleri ile besleyebilme kabiliyeti olan bir uzmanlık merkezi olmalı. Üyelerimizi dünyadaki gelişmelerden ve farklılaşmalardan haberdar etmeli, yönlendirebilmeliyiz. Yeni dönem vizyonumuzu bu anlayış temelinde belirledik” dedi.
Konuşmaların ardından Burkay ve Bozbey, bir süre baş başa sohbet etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.