SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO:'Ramazanda birlikte olalım'

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) öncülüğünde yürütülen “Ramazanda Birlikte Olalım” kampanyası bu sene de Bursalıları bir ara

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO:'Ramazanda birlikte olalım'
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) öncülüğünde yürütülen “Ramazanda Birlikte Olalım” kampanyası bu sene de Bursalıları bir araya getirecek.

Ramazan boyunca 2 ayrı mekanda kurulacak olan iftar sofralarında ramazanın birlik, beraberlik ve kaynaşma ruhu canlandırılacak. Osmangazi Çarşamba Pazar Yeri ve Yıldırım Belediyesi Otoparkı’nda kurulacak iftar sofralarında Bursalılar, ramazan ayını birlikte idrak edecek. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa’da birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünü güçlendirmek üzere iftar programları organize ettiklerini kaydederek, “Ramazan ayının ruhuna uygun olarak Bursa’nın yerel kabiliyetleri ve halkıyla birlikte olmayı arzu ediyoruz. Ramazan boyunca her gün 2 ayrı mekanda vatandaşlarımızla iftarımızı birlikte açacağız. Bu iftarlarda iş dünyası temsilcilerimiz ile halkımız bir araya gelerek, sohbet etme ve kaynaşma imkanını yakalayacaklar” şeklinde konuştu.
Burkay, duaların beraber edildiği, samimi sohbet ortamının doğduğu iftar yemeklerinin sosyal dayanışma ve yardımlaşma için fırsatlar sunduğuna da dikkat çekti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.