SON DAKİKA
Hava Durumu

BTÜ 6 Ağustos'ta aday öğrencilerle buluşacak

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) 6-10 Ağustos tarihleri arasında Mimar Sinan Yerleşkesi’nde düzenlenecek olan “BTÜ Tercih Günleri”nde a

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTÜ 6 Ağustos'ta aday öğrencilerle buluşacak
Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) 6-10 Ağustos tarihleri arasında Mimar Sinan Yerleşkesi’nde düzenlenecek olan “BTÜ Tercih Günleri”nde aday öğrencilerle buluşacak.
Aday öğrenciler ÖSYM takvimi doğrultusunda, 7-14 Ağustos tarihleri arasında üniversite tercihlerini yapacak. Öğrencilerin tercihlerini belirleyeceği bu süreçte Bursa Teknik Üniversitesi de 6-10 Ağustos tarihleri arasında Mimar Sinan Yerleşkesi’nde düzenlenecek “BTÜ Tercih Günleri”nde aday öğrencileri ağırlayacak.

Öğrenciler Tercih Günleri boyunca haftanın her günü 13.00 - 16.00 saatleri arasında bölüm akademisyenleri ile birebir görüşme fırsatı bularak; yerleşkeler, eğitim sistemi, beslenme, kültür - sanat, spor, kütüphane, laboratuvarlar, Sektörel Eğitim Programı, öğrenci değişim programları gibi konularda detaylı bilgi edinebilecekler. Bölüm stantlarında akademisyenlerce verilecek bilgilere ilave olarak BTÜ tanıtım ofisi tarafından da genel tanıtım sunumları, laboratuvar ve sınıf gezileri gerçekleştirilecek. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.