SON DAKİKA
Hava Durumu

'BTÜ Tercih Günleri' başladı

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Mimar Sinan Yerleşkesinde 6-10 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan “BTÜ Tercih Günleri” başlad

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'BTÜ Tercih Günleri' başladı
Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Mimar Sinan Yerleşkesinde 6-10 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan “BTÜ Tercih Günleri” başladı.
BTÜ Basın ve Halkla İlişkiler Birimi koordinatörlüğünde düzenlenen BTÜ Tercih ve Tanıtım günlerinde akademisyenler tarafından öğrenci ve velilere bölümler hakkında bilgi verilirken aday öğrenciler üniversiteyi yakından görme fırsatı yakalayacak. Aday öğrencilerin üniversite tercihlerini yapacağı 7-14 Ağustos tarihleri arasında, mesleki tercihlerini doğru belirlemelerine katkı sağlamak üzere düzenlenen BTÜ Tercih Günleri kapsamında öğrenciler, 6-10 Ağustos tarihleri arasında haftanın her günü 13.00 - 16.00 saatleri arasında bölüm akademisyenleri ile birebir görüşebilecek. Tercih etmeyi düşündükleri bölümleri yerinde görüp inceleme imkanı bulan öğrenciler ayrıca yerleşkeler, eğitim sistemi, beslenme, kültür - sanat, spor, kütüphane, laboratuvarlar, Sektörel Eğitim Programı ve öğrenci değişim programları gibi konularda da detaylı bilgi edinebilecek. (Bülten)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.