SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu çocukların orada ne işi var?

Motosikleti ile iş makinesinin altında kalarak feci şekilde can veren şahsın cesedi yakınlarında cep telefonu ile fotoğraf çeken iki çocu

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2015 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2015 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu çocukların orada ne işi var?
Motosikleti ile iş makinesinin altında kalarak feci şekilde can veren şahsın cesedi yakınlarında cep telefonu ile fotoğraf çeken iki çocuğun olay yerinden uzaklaştırılmamış olması dikkatlerden kaçmadı. 
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, motosikletiyle iş makinesinin altında kalan şahıs hayatını kaybetti. Yeniceköy Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde cuma namazını kılan 34 yaşındaki Coşkun Bozkurt, plakasız motosikletiyle evine gitmek üzere Mecit Altan Caddesi üzerinde seyir halindeyken, Hüseyin Bakırcı idaresindeki Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait grayder ile çarpıştı. İş makinesinin ön tekeri Bozkurt'un üzerinden geçti. O sırada olay yerinde olan ve uzaklaştırılmayan iki çocuk cep telefonu ile yaşananları kaydetmeye başladı.  Çocukların jandarma ya da çevrede bulunanlarca uzaklaştırılmamış olması  dikkatlerden kaçmadı.
İNCELEME SÜRÜYOR
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Bozkurt’un öldüğünü tespit etti. Genç sürücünün öldüğünü haber alan yakınları fenalık geçirdi. Savcının incelemesinin ardından Coşkun Bozkurt’un cesedi İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İş makinesi operatörü jandarma tarafından gözaltına alınırken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.