SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu da 'Enerji Dostu Köy'

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) Karacabey işletmesi tarafından düzenlenen ‘Sıfır Sorun, Enerji Dostu Köy Projesi’ kapsamında, ilçey

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2013 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2013 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) Karacabey işletmesi tarafından düzenlenen ‘Sıfır Sorun, Enerji Dostu Köy Projesi’ kapsamında, ilçeye Bağlı Hürriyet köyünde enerji nakil hatları detaylı bakımdan geçirildi. Çalışmalara katkısı sebebiyle Hürriyet Köyü Muhtarı Ali Pehlivan’a plaket verildi.



Proje kapsamında, UEDAŞ ekipleri tarafından Karacabey’e bağlı Hürriyet köyündeki sokak aydınlatmaları tamir edilerek ihtiyaç olan yerlere yenileri ilave edilirken, hatların altındaki ağaçlar kesilerek hat bakımı yapıldığı belirtildi. UEDAŞ Karacabey İşletme Şefi Halit Barut, eksikliklerin imkanlar dahilinde giderildiğini, çözümü o an mümkün olmayanların not edildiğini söyledi.

Barut, “Köyde bulunan 243 hane tek tek ziyaret edilerek, tesisatları kontrol edilmiş, bilgi ve adresleri güncellenmiştir. Köy halkının, UEDAŞ’a bakışı, beklentileri, şikayetleri birebir yerinde dinlenmiş, merak ettikleri sorular yanıtlanmıştır. Köydeki müşterilerimizle samimi içten sohbetler edilerek, UEDAŞ’ın müşteriye bakış açısı ve hizmet kalitesinin her geçen zaman daha da artacağının işaretleri verilmiştir.” dedi.

UEDAŞ’ın çalışmalarına katkısı ve köy halkının tebliğlere, yönetmeliklere dikkat ettiklerini anlatan Halit Barut, hizmet için giden tüm ekiplere yardımları ve misafirperverlikleri sebebiyle, Hürriyet köyünün ‘Enerji Dostu Köy’ ilan edildiğini açıkladı. UEDAŞ Karacabey İşletme Şefi Halit Barut, muhtar Ali Pehlivan’a bir plaket takdim etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.