SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu fırında 2023'e kadar simit 50 kuruş

50 KURUŞLUK SİMİT İÇİN HER GÜN KUYRUK OLUYOR (BURAK TÜRKER - ENVER FATİH TIKIR/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2016 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu fırında 2023'e kadar simit 50 kuruş
Bursa'daki bir fırıncı vatandaşlara verdiği sözü tutmak için simit fiyatlarındaki zamlara direniyor. Taşfırın'da simit 2023'e kadar 50 kuruş olacak.
 

 

Demirtaşpaşa semtinde 1979 yılından itibaren Bursalı vatandaşlara hizmet veren tarihi Taşfırın, simit fiyatlarındaki kararlılığını koruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 hedefinin izinde olduğunu belirten işletme sahibi Gülsen Kavan, "2023 yılına kadar vatandaşa kaliteli ve ucuz hizmet etmek için söz verdim. Simit 2023'e kadar 50 kuruş olacak" dedi. Sloganının, 'Pazara kadar değil mezara kadar zam yok' olduğunu söyleyen Kavan, "Şu an Allah'a şükür ekmek paramızı çıkarıyoruz. Bu yüzden zam yapmaya ihtiyaç duymuyoruz. Sloganımı da pazara kadar değil mezara kadar zam yok olarak söyledim. Sözümüz sözdür, zam yapmayacağız. Önemli olan halkımıza hizmet etmek. Her şey kaliteli, güzel ve ucuz olacak bu memlekette. Türkiye'nin gidişatı bu olacak bundan sonra. Cumhurbaşkanımızın izinde hedefimizi 2023 olarak belirledik ve sözümüzün sonuna kadar arkasındayız" şeklinde konuştu.


"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM"
Piyasa fiyatının yarısına satış yapan Kavan, "Niye zam yapmıyorsun diye tehdit telefonları alıyoruz. Ölüm tehditlerinde bulunuyorlar. Biz ekmek teknemizi korumak için gerekli tedbiri aldık. Buraya gelen olursa ekmek davamız için gerekli cevabı veririz. Vatandaş bizden memnun, biz de gördüğümüz ilgiden memnunuz. Burada sabah saat 7'den akşam saatlerine kadar müşteri kuyruğu eksik olmuyor. Bizim gayemiz kar değil hizmet. Baskılara rağmen kaliteli ve ucuz şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.