SON DAKİKA
Hava Durumu

BUDO mu gelecekti başımıza!

“Bursa’nın markası” ve “İDO’nun korkulu rüyası” gizli sloganlarıyla mavi sulara açılan BUDO'da skandalların ardı arkası kesilmiyo

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2017 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2017 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BUDO mu gelecekti başımıza!
“Bursa’nın markası” ve “İDO’nun korkulu rüyası” gizli sloganlarıyla mavi sulara açılan BUDO'da skandalların ardı arkası kesilmiyor.

BUDO' da skandalların ardı arkası kesilmiyor. 09 Ocak Pazartesi sabahı 07:00 seferi için bilet alan yolcuların dramı BUDO skandallarına bir yenisini ekledi. BUDO'nun internet sitesinde iptal duyurusu yapılmamasına ve cep telefonuna da SMS gelmemesine güvenip sabahın ayazında yola çıkan vatandaşlar, sitemli sözcükler söylenerek gerisin geri dönmek zorunda kaldılar. Olay sadece bu yaşananlarla kalkmazken  sabah 07:00 seferinin iptal olduğunu  07:36’da gönderilen bir SMS ile bilgilendiren BUDO, müşterilerini çileden çıkardı.


YOLCULAR TEPKİLİ


Birçok kurumsal firmanın kullandığı mobil uygulamalar (ios ve android) konusunda da şikayetlerin ardı arkası kesilmezken BUDO'nun android uygulamasında çalışmıyor. Yolcular bilet almakta çektikleri zorlukları sosyal medya aracılığıyla duyurmasına rağmen henüz bir çözüm üretilmiş değil.

İDO'DA SORUN VAR MI ?

BUDO bu sıkıntıları yaşarken İDO'nun müşterileri bir sıkıntı yaşamadığı görüldü. İDO’nun internet sayfasına baktığınızda 10 Ocak sabah 07:30’daki arabalı feribot seferleri dahil  en ince ayrıntısına kadar iptal edildiğini görüyoruz. BUDO ise, müşterilerini mağdur etmeye devam ediyor.

İŞTE YOLCULARIN TEPKİLERİ 



 

 

İŞTE ÇİLEDEN ÇIKARAN O MESAJ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.