SON DAKİKA
Hava Durumu

BUDO'dan yeni bir skandal daha

İstanbullu işadamı Bursa'ya gelirken Bursa Deniz Otobüsleri'nde (BUDO) içinde yüklü miktarda döviz ve kartları olan cüzdanını düşürdü. B

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BUDO'dan yeni bir skandal daha
İstanbullu işadamı Bursa'ya gelirken Bursa Deniz Otobüsleri'nde (BUDO) içinde yüklü miktarda döviz ve kartları olan cüzdanını düşürdü. Başvurduğu BUDO yetkilileri kendisiyle ilgilenmedi. Cüzdanı bulan bir tekstilci ise BUDO yetkililerine cüzdanı teslim etmek istedi. Ancak yine kimse ilgilenmedi. Cüzdanı bulan adam, kaybedeni kendi imkanlarıyla araştırıp emanetleri teslim etti. İki taraf da BUDO yetkililerinin vurdumduymazlığına tepki gösterdiler.

705286-bursa-da-budo-ilgilenmedi-kayip-cuzdanini-baska-bir-yolcu-buldu-575e54f5cb293

İstanbul'da saat ticaretiyle uğraşan Mete Hoşgün, geçtiğimiz hafta iş görüşmesi için Kabataş'tan Bursa feribotuna bindi. Hoşgün, içerisinde yüklü miktarda döviz ve kredi kartları ile özel eşyalarının bulunduğu cüzdanını deniz otobüsünde düşürdü.

Bir süre sonra da cüzdanın kayıp olduğunu fark edip BUDO güvenliğine başvurdu. Güvenlikçiler, "Giden geri gelse, mezardaki ölenler geri gelir" diyerek kendisine moral verdiler. Aynı saatlerde aynı gemide yolculuk yapan Bursalı tekstilci İlhami Uğur da, bulduğu cüzdanı BUDO yetkililerine teslim etmek istedi. Ancak özel güvenlikçiler teslim almadı ve halkla ilişkiler sorumlusunun kendisiyle irtibata geçeceğini söylediler. Bu esnada ne arayan ne soran oldu. İlhami Uğur, cüzdandaki bilgilerden Mete Hoşgün'ün firmasına ulaşarak kendisinde emaneti olduğunu söyledi. İki işadamı da BUDO iskelesi önünde buluşup cüzdanı birbirlerine verdi.

 

 

BUDO yetkililerinin vurdumduymazlığına isyan eden Mete Hoşgün, "Benimle ilgilenen olmadı. Hatta güvenlikçilerin alay eder tavırları oldu. Cüzdanı bulan kişi BUDO ile görüşmüş. Halkla ilişkiler sorumlusunun kendisini arayacağı söylenmiş ama kimse aramamış. Allah'tan cüzdanım duyarlı bir vatandaşımızın eline geçmiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Umarım kurumsal bir ulaşım şirketinde bir daha benzer sıkıntılar yaşanmaz" dedi.

 

 

 

 

Kaynak;Bursadabugün
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.