SON DAKİKA
Hava Durumu

BUGİAD gecesinde akla takılan sorular

Önceki akşam gerçekleşen BUGİAD ödüllerinin dağıtıldığı törende tüm protokol hazır bulunurken BTSO Başkanı Celal Sönmez’in katılma

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2013 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2013 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Önceki akşam gerçekleşen BUGİAD ödüllerinin dağıtıldığı törende tüm protokol hazır bulunurken BTSO Başkanı Celal Sönmez’in katılmaması ve Sönmez’in sahibi olduğu Medya S'in de töreni görmezden gelmesi Bursa iş dünyasında kulisleri hareketlendirdi.



 

Kısa adı BUGİAD olan Bursa Girişimci İşadamları Derneği , 2012 yılında iş, bürokrasi, eğitim ve spor alanlarında başarılı hizmetlere imza atan kişi, kurum ve kuruluşları ödüllendirdi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende tüm Bursa protokolü ve işadamları hazır bulunurken BTSO Başkanı Celal Sönmez’in geceye katılmaması ve Sönmez’in sahibi olduğu Medya S’in de bu töreni görmemezlikten gelmesi Bursa iş dünyasında dedikoduları hareketlendirdi. Bu zamana kadar derneğin tüm organizasyonlarına destek olan ve hatta kamuoyunda da BTSO seçimlerinde de birlikte hareket ettikleri bilinen Celal Sönmez ile BUGİAD’ın yolları neden ayrıldı acaba.  Sönmez’in geceye katılmaması iş dünyasında manidar bulunurken ‘Kartlar yine karılıyor. Celal Sönmez’in bu geceye katılmamasının altında başka sebepler var. Ödül listesinde olan bazı isimlere Sönmez karşı’gibi  kulislerinin çıkmasına da sebep oldu. Gecede bir konuşma yapan BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er’de sahip oldukları üye sayısıyla Bursa’nın en büyük sanayici ve işadamları topluluğu olduklarını söyleyerek, ‘BUGİAD’ın büyümesi ile Türkiye’nin gelişmesinin arkasında aynı dinamiklerin olduğunu düşünüyoruz. Daha büyük Bursa daha büyük Türkiye adına kalp kırmadan gönül koymadan çalışmalarımızı yapıyoruz’ dedi.

 

BUGİAD’ın ‘En’leri

Yılın işadamı ödülünü alan Faik Çelik Holding’in sahibi Faik Çelik, ödülünü Başbakan Yardımcısı Arınç’ın elinden aldı. Yılın komitesi ödülünü, Enerji Komitesi adına Şinasi Güneş alırken, yılın KOBİ’si Sansiro gurubuna gitti. Eğitime katkı ödülünü Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi adına Başkan Feridun Kahraman’a verildi. Yılın tarih ve kültüre katkı ödülünü Harput Holding Başkanı Muhammed Etkeser’e gitti. Etkeser’e ödülünü BUGİAD Başkanı Er verdi. Bursa’nın tanıtımına katkı ödülünü ise Bursa Tahtakıran Kılıç Kalkan Halk Oyunları Derneği ekibi aldı. Sahnede kısa bir gösteri yapan ekip herkesin büyük beğenisini topladı. Yılın iş kadını ise Kaplanlar Soğutma adına Duygu Kaplan alırken yılın girişimcisi ödülü ise Durmazlar Makine adına Hüseyin Durmaz’a verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.