SON DAKİKA
Hava Durumu

BUGİAD'dan 'acımadı ki' çıkışı!

BUGİAD iftar yemeğinde konuşan Başkan Ali Fuat Er, dernek üyelerinin yarısına yakınının istifa ettiğini duyuran haberimize gönderme yaparak,

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2014 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2014 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BUGİAD'dan 'acımadı ki' çıkışı!
BUGİAD iftar yemeğinde konuşan Başkan Ali Fuat Er, dernek üyelerinin yarısına yakınının istifa ettiğini duyuran haberimize gönderme yaparak, “Birilerinin sistematik ve kasıtlı olarak dedikodu çıkarmalarına rağmen, istifa iknalarından sonra 1014 üyesi bulunmaktadır” dedi.

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) önceki akşam düzenlediği iftar yemeğinde, 20 yıllık üyelerini plaket ile onurlandırdı. Plaket alan isimler arasında, Fethullah Gülen için villa yaptırdığı haberlerini duyurduğumuz Sami Şentürk de yer aldı. BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er’in konuşmasının ardından BUGİAD’da 20 yılını dolduran Mustafa Celal Eğretli, Hüseyin İleri, , Celil Çatallar, Ahmet Nuri Ekiz, Özcan Özipekler, Zeki Tunaoğlu, Ali Saffet Durmuşlar, Turan Boztepe, Mehmet Erhan, Refik Öztüfekçi, Kemal Turhan ve Hayatı Canlılar’a, “BUGİAD Vefa Plaketi” verildi.

BAŞKAN, “İSTİFA İKNALARI” DERKEN NEYİ KASDETTİ?

BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, törende yaptığı konuşmada Şehir Medya olarak gündeme getirdiğimiz dernek üyelerinin istifalarını haberlerine gönderme yaparak, “Üye sayımız istifa ikna çabalarına rağmen 1014’tür” dedi. Er, “Birileri tarafından sistematik ve kasıtlı bir şekilde BUGİAD ile ilgili asıIsız, dedikodu çıkarmalarına rağmen, bu kadar patırtı, kütürtü, yalan ve tezvirattan sonra, baskılardan, istifa iknalarından ve ayrılmalardan sonra 2013 Temmuz ayında 1050 üyesi olan derneğimizin, bu gün itibari ile 1014 üyesi bulunmaktadır” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.