SON DAKİKA
Hava Durumu

'BUNLARDAN BİR CACIK OLMAZ'

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısına katılan Bursa İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Edebali, "MHP salata, CH

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2013 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2013 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'BUNLARDAN BİR CACIK OLMAZ'
AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısına katılan Bursa İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Edebali, "MHP salata, CHP yoğurt ve BDP sarımsak olsa bunlardan bir cacık olmaz" dedi.



Türkiye’de ciddi bir muhalefet boşluğu olduğunu, teşkilatların dinamik durmalarının tek sebebinin bu istişareler olduğunu belirten Edebali, "Bu toplantılarımıza çok önem veriyoruz. Doğru-yanlış, hak-batıl mücadelesi her dönem yaşanmıştır. Yaşanan olayların tek sebebi yok. Günümüzde sosyal medya denen oluşumu bu kişiler çok iyi kullandı. Toplumu ayaklandırmaya çalıştılar. Yaşanan olaylar döneminde 24 milyon tweet atıldı. Bunun 20 milyonu Türkiye’den, 4 milyonu dünyanın değişik ülkelerinden ve bunların neredeyse tamamı yanlıştı. AK Parti’ye gönül veren herkesin sosyal medyada mutlaka hesapları olmalı. Gerçekten ülkemiz çok hassas bir dönemden geçiyor. Ama milletimiz oynanan oyunu çabuk keşfetti ve oyuna gelmedi. Türkiye’nin en büyük şansı Tayyip Erdoğan gibi bir liderinin olmasıdır. Dünyada bir lider sıkıntısı varken bizim liderimiz dünyanın örnek verdiği bir liderdir. Ama Türkiye’nin en büyük şanssızlığı da bir muhalefetinin olmamasıdır. MHP salatalık, CHP yoğurt ve BDP sarımsak olsa bunlardan bir cacık olmaz" diye konuştu.

Toplantıya katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, Gezi Parkı olaylarının kesinlikle masum bir ağaç eylemi olmadığını söyleyerek, "Mayıs ayı tarihe altın harflerle yazılacak bir ay olması gerekirken, iç ve dış bazı güçler maalesef Türkiye’yi bir uçuruma sürüklemek istedi. Ama oyunları tutmadı. Dünyanın en büyük havaalanı ihalesinin yapılması, boğaza yeni köprü yapılması, IMF’ye olan borcumuzun bitmesi gibi tarihi olayları, Gezi Parkı olayları maalesef gölgeledi. Bu olay tesadüf değil. Bunun ilk provası ODTÜ’deki olaylar oldu. Milletimizi oyuna getiremeyince bu kez Reyhanlı saldırısı gerçekleştirildi. Milletimiz yine bu oyuna gelmeyince bu kez bu çirkin plan sahneye kondu. Dünyada sermaye artık el değiştiriyor. Dünyada kendisini tek güç sanan bir kısım kuruluşlar ellerindeki gücü kaybetmemek için bu tür oyunlar oynadılar. Ülkemiz senede 15 milyar dolar terör için para harcıyordu. Artık 15 milyar dolar hizmet için harcanacak. Bunu hazmedemeyen iç ve dış güçler bu oyunu tertip etti. Maalesef ana muhalefet CHP’nin vekilleri ve teşkilatları da bunlarla birlik olunca ülkemiz sıkıntılı günler geçirdi. Ama milletimiz bu oyunu da bozdu. Bu yaşanan olaylar göstermiştir ki milletimiz milli iradesine sahip çıkmıştır" dedi.
Yenişehir olarak hükümetten alınabilecek bütün hizmetleri aldıklarını belirten AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Nazif Tuna, "Yenişehir-İznik yolunun birinci etabı tamamlandı. İkinci etabının ihalesi de yapıldı. Duble yol olarak çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak. Geçen dönem söz verilen köy yollarındaki çalışmalar da devam ediyor" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.