SON DAKİKA
Hava Durumu

Burkay, OHAL kararını değerlendirdi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, olağanüstü hal (OHAL) ilan edilmesinin, Türkiye'yi daha güçlü demokrasi ve güvenilir bir hukuk sistemine kavuşturacağına inandıklarını bildirdi. ( Bursa Ticaret ve Sanayi Odası - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Burkay, OHAL kararını değerlendirdi
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay,"OHAL kararının, ülkemizi daha güçlü demokrasi ve güvenilir bir hukuk sistemine kavuşturacağına inanıyoruz" dedi.






Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, olağanüstü hal (OHAL) ilan edilmesinin, Türkiye'yi daha güçlü demokrasi ve güvenilir bir hukuk sistemine kavuşturacağına inandıklarını bildirdi.


Burkay, yaptığı yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle oluşturulmak istenen kaos senaryolarının, Türkiye'yi hedeflerinden asla uzaklaştıramayacağını vurguladı.

Ortaya çıkan tehditleri en hızlı şekilde bertaraf edebilmek amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan OHAL kararının, Türk milletinin her bir ferdinin hak ve özgürlüklerinin korunmasının yanı sıra milli hedeflere ulaşmak adına sağlam bir zemin oluşturacağını belirten Burkay, şunları kaydetti:

"Güçlü demokrasi, adil hukuk sistemi ve büyüme ivmesini artıran ekonomi için önemli bir adım atıldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın ekonomik reformların uygulanmasından ve mali disiplinden taviz verilmeyeceğini vurgulaması da iş dünyamız için önemli bir teminat olmuştur. OHAL kararının, ülkemizi daha güçlü demokrasi ve güvenilir bir hukuk sistemine kavuşturacağına inanıyoruz. Paralel devlet yapılanmasının kökünün kazınması için çok stratejik bir hamle olduğuna inandığımız OHAL kararı, ülkemizin gelişiminin önündeki engelleri ve tehditleri ortadan kaldırarak, bizleri milli kalkınma hedeflerimize en hızlı şekilde ulaştıracaktır. Bu noktada iş dünyası ile her zaman iç içe olan hükümetimizin ekonomi yönetiminde yaptığı başarılı liderliği, bu ve bundan sonraki süreçlerde de artan bir performansla sürdüreceğinden şüphemiz yoktur."

Burkay, özel sektör olarak Türkiye'yi aydınlık bir geleceğe taşımak amacıyla daha fazla çalışıp üreteceklerini, daha fazla yatırım yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.