SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa, '10. Leylek Şenliği'ne hazır

Bursa Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Karacabey Belediyesi ve Eskikarağaaç muhtarlığının ev sahipliğinde, 31 Mayıs - 1 Haziran'da düze

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2014 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2014 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa, '10. Leylek Şenliği'ne hazır
Bursa Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Karacabey Belediyesi ve Eskikarağaaç muhtarlığının ev sahipliğinde, 31 Mayıs - 1 Haziran'da düzenlenecek "10. Leylek Şenliği"nin hazırlıklarında sona gelindi.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nda (KTSO) gerçekleştirilen şenliğin hazırlık toplantısında konuşan Bursa Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, bugüne kadar şenlikle ilgili bir çok çalışma yapıldığını söyledi. Toplantıda, bir hafta sonra gerçekleştirilecek şenlik için alınan kararları son kez değerlendirdiklerini belirten Demirhan, "Bundan sonra Karacabey Kaymakamlığı, Karacabey Belediyesi ve KTSO'nun bu şenlikleri üstlenmesini bekliyoruz. Biz de kendilerine gereken desteği vereceğiz. Umarım şenlik, anlamına ve önemine uygun bir şekilde yapılır" dedi. Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven de şenlik için kaymakamlık olarak güvenlik ve sağlık konularında gereken desteği vereceklerini dile getirdi. Toplantının sonunda 31 Mayıs - 1 Haziran arasında düzenlenecek Eskikaraağaç Leylek Şenliği programının detayları karara bağlandı. Toplantıya, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ile organizasyon komitesi de katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.