SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Adli Yargı'da görev değişimi

Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 9 yıldır başkanlığını yürüten hakim Kenan Yumuşak, Bursa Adli Yargı ve Adalet Komisyonu’nun yeni başk

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2014 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2014 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Adli Yargı'da görev değişimi
Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 9 yıldır başkanlığını yürüten hakim Kenan Yumuşak, Bursa Adli Yargı ve Adalet Komisyonu’nun yeni başkanı oldu. Tebrikleri kabul eden yeni başkan Yumuşak, “Meslektaşlarımız ile uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Dairesi kararıyla Bursa Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanlığı’na, 9 yıldır 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nin başkanlığını yürüten Kenan Yumuşak (54) atandı. Komisyon üyeliklerine de Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin ile 5. İş Mahkemesi Hakimi Süreyya Armutçu getirildi. 28 yıllık tecrübeli hakimin ilk mesajı birlik oldu. Yeni Başkan Yumuşak, “Meslektaşlarımızla uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Mesleğe Kastamonu’na başlayan ve sırasıyla Muş, Manisa, Karaman ve Kırakkale’de görev yapan Kenan Yumuşak, evli ve iki çocuk babasıydı. Yumuşak, 1998 yılından beri de gittiği her ilde mahkeme heyeti başkanı olarak çalışmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.