SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa-Ankara karayolu trafiğe kapandı

Bursa-Ankara karayolu, yoğun kar yağışı ve trafik kazaları sebebiyle tamamen trafiğe kapandı. Polis ekipleri, araçların İnegöl'den itibaren Ankara y

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2012 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2012 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa-Ankara karayolu, yoğun kar yağışı ve trafik kazaları sebebiyle tamamen trafiğe kapandı. Polis ekipleri, araçların İnegöl'den itibaren Ankara yönüne gidişine izin vermezken, kaymakamlığın desteğiyle köftecilerden alınan 400 kumanya, orman ve trafik ekiplerince yolda mahsur kalanlara dağıtıldı.

Yoğun kar yağışı ve tipi, Bursa-Ankara karayolunun 60. kilometresi Mezit bölgesinde etkili oluyor. Bölünmüş yol imkanı olmayan bir noktada TIR'ların kayarak yolu kapatmasının ardından, bölge trafik ekipleri yolu tamamen trafiğe kapattı. Bölge Trafik ekipleri, İnegöl girişinden itibaren Ankara yoluna araçların gitmesine izin vermiyor.

İnegöl Terminali'nde de firmalara Ankara yönüne gidecek otobüslere yolcu alınmaması gerektiği uyarısında bulunuluyor. Yolun kapanması sebebiyle çok sayıda özel araç, otobüs ve kamyon İnegöl yakınlarındaki tesislerde konaklarken, İnegöl Kaymakamlığının organizasyonuyla 400 ekmek arası köfte hazırlanarak yolda mahsur kalanlara dağıtıldı. Bölge trafik ekipleri, kumanyaları orman ekiplerinin aracıyla dağıttı.
Trafiği açma çalışmalarının sürdüğü, kayan TIR'ların çekilmesinin ardından Bursa-Ankara karayolunun açılacağı belirtildi.

Öte yandan Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden Ankara yönüne gidecek otobüs sürücülerinin ve yolcuların uyarıldığı öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.