SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Baro Başkanlığı'na Demiröz Seçildi

Bursa Barosu’nda dün gerçekleşen genel kurulunun ardından bugün yapılan seçimde kesin olmayan sonuçlara göre Ekrem Demiröz başkan oldu

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2012 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2012 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Barosu’nda dün gerçekleşen genel kurulunun ardından bugün yapılan seçimde kesin olmayan sonuçlara göre Ekrem Demiröz başkan oldu.

Adalet Sarayı’nda 09:00 ve 17:00 saatlerinde arasında gerçekleşen seçimde Bursa Barosu Değişim Grubu Başkan Adayı ve Bursa Barosu Mevcut Başkanı Avukat Zekeriya Birkan ile 'Önce Hukuk Platformu' Başkan Adayı Ekrem Demiröz başkanlık için yarıştı. Bin 868 üyenin sandık başına gittiği seçimde 'Önce Hukuk Platformu' Başkan Adayı Ekrem Demiröz kesin olmayan rakamlara göre 926 oy ile başkan oldu.

Avukat Zekeriya Birkan ise 881 oy aldı. 5 sandıkta yapılan ve kayıtlı 2 bin 29 üyeden bin 868’inin sandık başına gittiği seçimde, 62 oy ise geçersiz sayıldı. Ayrıca, resmi rakamların yarın sabah açıklanacağı bildirildi.
Bursa Barosu Yeni Başkanı Ekrem Demiröz, yaptığı açıklamada, yeni projelerini iki yıl içerisinde hayata geçireceklerini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.