SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Sultanları Top Başı Yaptı

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ndeki ilk sezonunda müthiş bir performans sergileyen ve sezonu 5. bitirerek Avrupa kupalarına katılma hakkın

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2013 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2013 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Sultanları Top Başı Yaptı
Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ndeki ilk sezonunda müthiş bir performans sergileyen ve sezonu 5. bitirerek Avrupa kupalarına katılma hakkını elde eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun startını verdi. 

Geçtiğimiz sezon yakalanan başarıda katkısı olan isimleri takımda tutan ve kadrosunu 6 isimle güçlendiren bursa ekibi, sezonun ilk çalışmasını tesislerinde yaptı. Bayrama kadar yerli oyuncularla günde tek antrenman yaparak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Antrenör Emin İmen, daha sonra ise Ana Tiemi ve yeni transfer Kenny Moreno Pino’nun takıma katılacağını ifade etti. Milli takımlarda olacak Birgül Güler ve Mia Jerkov’nun ise eylül ayında takıma katılabileceğini söyleyen İmen, “Tam kadro çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Bayrama kadar kondisyon yükleyici çalışmalar yapacaklarını belirten Antrenör Emin İmen, “Tam kadro antrenmanlara başlayınca hazırlık maçları da oynayacağız. Lige kadar eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edeceğiz ve zorlu maçlar oynayacağız. Bu nedenle kadromuza belki bir libero takviyesi yapabiliriz. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.