SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Devlet Hastanesinde obezite ameliyatları başladı

Bursa Devlet Hastanesinde, Op. Dr. M. Ferhat Ferhatoğlu, Op. Dr. Kazım Şenol, Op. Dr. Mustafa

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Devlet Hastanesinde obezite ameliyatları başladı
Bursa Devlet Hastanesinde, Op. Dr. M. Ferhat Ferhatoğlu, Op. Dr. Kazım Şenol, Op. Dr. Mustafa Kısakürek ve beraberindeki ekip tarafından obezite ameliyatı gerçekleştirildi.






Bursa Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. M Ferhat Ferhatoğlu, halk dilinde 'tüp mide ameliyatı' denilen ameliyatla hastanın midesinin küçültüldüğünü belirterek, bundan sonra da ameliyatlara devam edeceklerini söyledi.

Dr. Ferhatoğlu yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 3 ay önce hastamız Emre Çukurova hastanemiz genel cerrahi polikliniğine başvurdu. O tarihte hastamız 162 kiloydu ve sürekli diyet yaptığını ancak verdiği kiloları geri aldığını belirtti. Kendisine yapılan tetkikler ve değerlendirmeler neticesinde ameliyat olmasına engel bir durum olmadığı kanaatine vardık. Başarılı geçen ameliyatın ardından hastamızı 5'inci günde taburcu ettik. Hastamızın sağlık durumu iyi." dedi.

Bu yöntemle 1 ayda 25 kilo verdiğini ifade eden Emre Çukurova ise "Daha önce birçok kez kilo vermeye çalıştım ama sonuç alamamıştım. Bu yöntemle 1 ayda 25 kilo verdim. Şimdi daha sağlıklı ve mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.