SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa! Elektrik kesintisi sonrası devreye giren jeneratör alev aldı

Bursa'da lüks bir sitede elektrik kesintisi sonrası devreye giren jeneratör panosundan yangın çıktı. Yangında kimse yaralanmazken, sitedeki

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2019 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2019 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa! Elektrik kesintisi sonrası devreye giren jeneratör alev aldı
Bursa'da lüks bir sitede elektrik kesintisi sonrası devreye giren jeneratör panosundan yangın çıktı. Yangında kimse yaralanmazken, sitedeki vatandaşlar sokağa döküldü.
Yangın, merkez Nilüfer ilçesi, İhsaniye Mahallesi İlknur Sokak üzerinde bulunan bir sitenin jeneratör kulübesinde meydana geldi. Elektrik kesintisi olunca sitenin jeneratörü otomatik olarak devreye girdi. Jeneratör devreye girdikten kısa bir süre sonra arıza vererek yanmaya başladı. Jeneratör panosunda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bütün kulübeyi sardı. Alevleri gören site sakinleri durumu 110 ve 155 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, polis ekipleri site sakinlerini sakinleştirmeye çalıştı. Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri yangının asıl sebebinin tespit edilmesi için çalışmalarına devam ederken, polis konuyla ilgili tahkikat başlattı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.